Kaabo E-scooters
7 jaar ervaring
40+ patenten
100+ partners

Over Kaabo

De geschiedenis van moderne elektrische scooters begon na 2012 en e-scooters zijn onderverdeeld in twee typen: dagelijkse mobiliteit en offroad-evolutie. Kaabo Electric Scooter begon in 2013 en is een vroege pionier op het gebied van dagelijkse scooters en een leider van offroad-spelers. Bij het begin van de oprichting was Zhejiang Kaabo Electronic Technology Co., Ltd. gebaseerd op de ontwikkeling en productie van elektrische scooters, elektrische eenwielers en elektrische loopfietsen. Na een aantal jaren van innovatie en experimenten is het nu “Qibu” -merk, het Engelse “KAABO”, geëxporteerd naar meer dan 30 landen en regio’s in Europa, Amerika en Afrika.

Als pionier op het gebied van nieuw intelligent transport is het geheim van Kaabo voor succes voortdurende innovatie. Kaabo heeft constant uitstekende ontwikkelaars van over de hele wereld bijeengeroepen en constant iteratieve producten geïntroduceerd. Het heeft momenteel gepatenteerde technologieën in meer dan 24 landen. In het bijzonder realiseert de Mantis-serie de staat van elektrische scooters tot 60 kilometer per uur, uithoudingsvermogen tot 80 kilometer en vermogen tot 1000 watt, wat de rij-status van elektrische scooters naar een nieuwe hoogte tilt. Kaabo heeft de gevestigde maatstaf voor de branche vastgesteld en leidt de richting van onderzoek en ontwikkeling in de branche.

Met ingang van 2020 gaat Kaabo vooruit met een geheel nieuwe houding. In het licht van de wereldmarkt hebben we het distributiemodel geïnnoveerd. We hopen onze partners hoogwaardige producten te kunnen bieden en tegelijkertijd kunnen we hen helpen bij marketing en verkoop. Kaabo bereikt echt de coördinatie en efficiënte ontwikkeling van fabrieksmerken en distributiepartners.

We hopen dat Kaabo een mooie en opwindende toekomst tegemoet gaat!

Ons verhaal

PRO-mounts International BV is de exclusieve distributeur van Kaabo in de Benelux. De in Wormerveer gevestigde distributeur heeft een rijke ervaring in distributie & service. Na ruim 30 jaar in de EMEA gewerkt te hebben in Sales & Marketing Management functies zijn we sinds 2013 actief met een assortiment aan Actie Camera producten onder het PRO-mounts merk. Nu ruim 8 jaar verder is PRO-mounts dé specialist voor Actie Camera & DJI Drone accessoires maar leveren we ook  Ringlamp Kits, Tri-pods & Selfies Sticks en sinds 2020 ook thuis in de markt van Urban Mobility. Met onze eigen Pro-mounts (www.PRO-mounts.eu), UrbMob, Armor-Dilloz, SixSixOne & meer Urban Mobility accessoires en de UrbMob
(www.UrbMob.eu)
, Maserati & Kaabo E-steps zijn we een toonaangevende speler in de Benelux markt waarbij kwaliteit & service voorop staat en we tevens een onderscheidend assortiment aan te bieden. Wij geloven in de toekomst van Urban Mobility en zijn daarom trots een samenwerking te zijn gestart met het beste merk in de E-step markt, Kaabo.

We komen graag in gesprek met je over één van onze producten, stuur een mail aan info@Kaabo.eu en we nemen spoedig contact met je op.

Product Patenten

Top Producten

Skywalker 10H

Mantis 10

Wolf Warrior X

Wolf King Plus